GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

MaMaMeMo

MaMaMeMo er et populært dansk brand, som kan levere et stort udvalg af legetøj der sætter gang i børnenes rollelege. I mange år har MaMaMeMo været leverandør af legekøkkener og legemad i træ til de danske børneværelser. Efterhånden har de udvidet med en serie af legeværktøj og i slutningen af 2021 kom så serien der udvidede dukkeuniverset.

FSC mærket trælegetøj fra MaMaMeMo

Trælegetøjet har altid fyldt meget i MaMaMeMo’s sortiment som både rummer legekøkken, legemad, benzintank, legeværktøj og den populære isbod. Her kan rollelegene altså virkelig udfoldes, uanset om der skal laves mad til alle dukkerne, eller legetøjsbilerne skal have fyldt benzin på til det store racerløb.
MaMaMeMo arbejder hen mod at alt deres trælegetøj skal være produceret i FSC mærket træ, hvilket de håber at opnå i 2022. Det fremgår både i produkttekster og på emballagen om produkterne er FSC mærket.

 

MaMaMeMo dukketilbehør

Den nyeste serie fra MaMaMeMo er serien fyldt med dukketilbehør i virkelig flotte designs. Her er det dukkerne Oscar, Sofia, Ida og Anton der er i fokus sammen med en masse tilbehør til dukkerne. Måske bar du selv båret dit barn i en bæresele? Nu kan dit barn også bære dukken i en. Der er selvfølgelig også et stort udvalg af dukkesengetøj og dukkelifte og meget andet sødt dukketilbehør.

 

Dansk familieejet legetøjsfirma

MaMaMeMo er en del af Astrup group, som også står bag brandet By Astrup, som vi også fører her på webshoppen. MaMaMeMo er det ældste af de to mærker og det står ejerne af Astrup group, Anette og Poul Erik meget nært. Navnet MaMaMeMo er nemlig en sammentrækning af deres 4 børns navne: Marie, Mads, Mette og Morten.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere