GRATIS FRAGT Køb over 799,- KUN kr. 29 til Pakkeshop
30 DAGES RETURRET På alle køb
KUNDESERVICE 28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Trælegetøj

Trælegetøj i høj kvalitet og flot design. Trælegetøj er forbundet med tradition og tidløshed. Trælegetøjet er solidt og kan bruges igen og igen, ja endda i flere generationer. Her finder du trælegetøj til både store og små. Trælegetøjet er altsammen i god kvalitet og lækkert klassisk design. 

Trælegetøj til de mindste børn

Til de allermindste er der mange muligheder. En bog i træ med motiver af bondegårdsdyr. Flere forskellige puttekasser bl.a en med nøgle så der bliver ekstra mange udfordringer eller Noahs Ark, en klodsvogn og en hest til at trække. Klassiske hammerbræt, klodser, en mobiltelefon og rangler. Dette er blot noget af alt de lækre trælegetøj du finder til de helt små. Ydermere er legetøjet malet med naturfarver uden giftige opløsningsmidler og lever op til de strengeste kvalitets og miljøkrav. Derfor kan det varmt anbefales.

Trælegetøj til de lidt større børn

Skal det være legetøj til regellege finder du mange sjove spil til børn i alle aldersklasser. Lige fra fiskespil med Kaj og Andrea, huskespil og bowling til Ludo og Mølle og Dam. 
Vi har et stort udvalg af legetøj til rolleleg i træ. Til pigerne er der alt hvad hjertet kan begære at tilbehør til dukkerne, legekøkken, service og legemad. Til drengene finder du masser af biler med mange sjove detaljer, hammermosaik, vejskilte, sværd og garage. Til udendørsleg er her løbecykler i træ, gynger, stylter, spil og rebstiger. 
Når det skal være trælegetøj kommer man bestemt heller ikke udenom de lækre Kapla klodser som næsten er til alle aldre.

Kurven er tom