Vinterudsalg ❄ Spar op til 80% ❄ Minimum 40% på ALT ❄
GRATIS FRAGT Køb over 799,-
DAG TIL DAG LEVERING 30 Dages returret

Musikinstrumenter

Musik og sang er livsglæde og med til at udvikle sproget, sprogrytmen og sprogforståelsen. For det helt lille barn er rasleæg og armbånd/ankelkæde de første musikinstrumenter som giver en forståelse for det at frembringe rytmisk lyd. Efterhånden kan rytmen måske kædes sammen med sang. Det er dog ikke let både at spille og synge på en gang, så det er noget der skal øves. Musikinstrumenter gør det ekstra sjovt at synge.

Filtrer

Sang og musikinstrumenter

Jeg vil påstå at alle børn er født musikalske, med musikglæde og rytme. Bare tænk på babyen som helt tilfældigt hører musik i radioen eller fjernsynet. Oplev babyens dans/rokken, rytme og glæde - der er da bare dejligt. Helt fra børnene er bittesmå synger vi for dem. Både når de skal sove og måske til trøst, eller bare fordi det er hyggeligt. I musikalske legestuer, dagplejen, vuggestuen og børnehaven bliver der spillet og sunget rigtigt meget. Børn oplever et fællesskab ved at synge med andre og de kan ved hjælp af musikinstrumenter bidrage unikt med deres lyd.

Børn i balance har musikinstrumenter som er indbydende at se på, anvende og som også voksne kan holde ud at høre på. Her er både trommer, guitar, rasleæg, maracas, xylofoner og mundhamonika.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Kurven er tom