GRATIS FRAGT Køb over 799,- KUN kr. 29 til Pakkeshop
30 DAGES RETURRET På alle køb
KUNDESERVICE 28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Musikinstrumenter

Jeg vil påstå at alle børn er født musikalske, med musikglæde og rytme. Bare tænk på babyen som helt tilfældigt hører musik i radioen eller fjernsynet. Oplev babyens dans/rokken, rytme og glæde - der er da bare dejligt. Helt fra børnene er bittesmå synger vi for dem. Både når de skal sove og måske til trøst, eller bare fordi det er hyggeligt. I musikalske legestuer, dagplejen, vuggestuen og børnehaven bliver der spillet og sunget rigtigt meget. Børn oplever et fællesskab ved at synge med andre og de kan ved hjælp af musikinstrumenter bidrage unikt med deres lyd.
 

Sang og musikinstrumenter


Musik og sang er med til at udvikle sproget, sprogrytmen og sprogforståelsen. For det helt lille barn er rasleæg og armbånd/ankelkæde de første musikinstrumenter som giver en forståelse for det at frembringe rytmisk lyd, og måske kæde det sammen med sang. 
Musikinstrumenter gør det ekstra sjovt at synge.

Børn i balance har musikinstrumenter som er indbydende at se på, anvende og som også voksne kan holde ud at høre på. Serien fra Janod med confettiprikker er helt fantastisk og den indeholder musikinstrumenter for enhver interesse og lyst. Guitar, klokkespil, tromme, og 2 størrelser zylofon.  Vi har også et klangspil, som kan lave lyd lige fra en sagte rislen til voldsomt tordenvejr. 

Kurven er tom

I uge 30, 31 og 32 (24/7 - 11/8) sender vi kun ordrer mandag, onsdag og fredag, med deadline kl. 13.