GRATIS FRAGT Køb over 799,-
DAG TIL DAG LEVERING 30 Dages returret
Didymos didy tai sort didy tai sort ecruDidymos didy tai sort ecru didy tai sort ecru stof
Didymos didy tai sort
 didy tai sort ecru
Didymos didy tai sort ecru
 didy tai sort ecru stof

DIDYMOS DidyTai, Ellipsen Schwaz

fra Didymos
1.149,00 DKK

Bestiller du inden kl. 14.30 på hverdage, sender vi samme dag.

Laveste pris på PriceRunner

DIDYMOS DidyTai, Ellipsen Schwaz. Denne smukke Didytai, også kaldet en vikletai, er den perfekte blanding mellem en bæresele og en vikle. Det er nemt at lære at bruge en vikletai, og den støtter både dig og dit barn perfekt. Du kan bære dit barn på maven eller på hoften - når barnet kan holde hoved selv kan den også bruges på ryggen. 

Denne fantastiske udgave er i ellipser mønster, i naturlig hvid og sort farver. Vikletaien er i Jacquard vævning - mønsteret væves ind i stoffet og trykkes ikke på det. Det er det samme på begge sider, men med omvendte farver.

Giver god støtte både til nyfødte og lidt større tumlinge. Panelet (det stykke stof hvor babys numse er placeret) kan indstilles, sådan at det passer præcist fra knæhase til knæhase og derfor kan den bruges helt fra din baby bliver født - nogle vikletais kan ikke indstilles i panelet, og der laves så én til spædbørn og én til større børn. Det er en smags sag, men er du i tvivl om hvilken størrelse du skal bruge, så køb en der både går til nyfødte og større børn, som denne.

 


Se alt det spændende i Vikletai eller se vores udvalg fra Didymos

GRATIS FRAGT Køb over 799,-
DAG TIL DAG LEVERING 30 Dages returret

Kurven er tom

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere