GRATIS FRAGT Køb over 799,- KUN kr. 29 til Pakkeshop
30 DAGES RETURRET På alle køb
KUNDESERVICE 28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Kreativt legetøj

Børn er kreative. Det er uanset om det drejer sig om at lege rollelege, at skabe ting,  at tegne eller klippe, eller noget helt andet.
Denne kompetence skal naturligvis støttes og dyrkes, for at give børnene mod på at forsætte med at udvikle og udforske deres kreativitet. Se de mange muligheder for kreativt legetøj her.

Udvikling af kreativiteten

Kreativiteten er noget af det mest værdifulde barnet kan tage med sig. At være kreativ er også at være nysgerrig på sig selv og sine omgivelser. Hvad kan lade sig gøre og hvordan kan det udføres.
Det lille barn som udfolder sig kreativt gør det ikke nødvendigvis med et produkt for øje, men her er det vigtigste ofte processen. Hvad sker der når der f.eks. klippes i papir, når der limes eller farverne i farveladen bliver blandet sammen. Farveblyanterne der farver med forskellig styrke alt efter hvor hårdt der trykkes med blyanten. Alt dette er med til at forme børnenes videre udvikling af kreativiteten, hvor produktet efterhånden bliver vigtigere og vigtigere. Noget som kan anvendes enten i legen eller måske bruges som kunst. Gives som gaver med stolthed eller pynter på børneværelset.

Leg og kreativitet er to sider af samme sag

Vi har rigtig mange kvalitetsredskaber og kreativt legetøj der kan bruges til at dyrke og styrke kreativiteten. Vores kreative legetøj spænder lige fra farver til de mindre børn der endnu ikke har lært pincetgrebet, over modellervoks og fingermaling til perler og playmais.
Kreativt legetøj er mange forskellige ting. For at gøre det så enkelt som muligt at finde rundt, har vi opdelt alle de kreative produkter i kategorierne, ModellervoksFingermalingPerlerPlaymaisSminkefarverTusser og farver, og endelig Mere kreativitet
Vi lægger meget vægt på at vores kreative legetøj er af høj kvalitet og en del af produkterne er økologiske og dermed helt uden farlig kemi.

Kurven er tom