GRATIS FRAGT Køb over 799,- KUN kr. 29 til Pakkeshop
30 DAGES RETURRET På alle køb
KUNDESERVICE 28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Fingermaling

Man skal vist lede længe efter noget sjovere end at male med fingermaling. Det er kun fantasien (og forældrene) der sætter grænserne for, hvor og hvad der kan males på.
 

Fingermaling til børn


Fingermaling er den kreative udfoldelse som børn tidligst kan lege med. Mange forældre og bedsteforældre vil rigtigt gerne have et minde om babyens tidlige fingeraftryk eller fodaftryk. Så derfor er fingermaling også en perfekt barsels eller dåbsgave.
Når barnet bliver lidt større er det en af de første kreative udfoldelser barnet selv kan udfolde sig med, og se et personligt resultat af. Fingerfarven kræver nemlig ikke at kunne male med pensel eller holde på en blyant. Nej, her er det kun fingrene det handler om. Og selvfølgelig at kunne lide at røre ved forskellig materialer. Fingerfarve styrker hånd og fingermotorikken, sanserne og er med til at udvikle og udforske kreativiteten. Start med at give barnet en enkelt grundfarve, vis barnet de andre farver efterhånden. Det giver en god forståelse for hvad der sker når farverne blandes. Hvis barnet får alle farverne på en gang, bliver det ofte til en brunlig kedelig farve.
For de lidt større børn kan fingermalingen fortyndes let, da den er vandbaseret, så der også kan bruges en pensel, hvis der skal flere detaljer på kreationerne. Fingermalingen kan bruges på papir, træ, glas og kogte æg. Så mulighederne er uendelige.
 

Økologisk fingermaling


Vi finder det vigtigt at fingermalingen er økologisk, så der ingen risiko er for at børnene bliver påvirket af kemiske stoffer. Små børn vil nemt få det i munden, måske skal der endda smages på det.

Her finder du fingermaling i bøtter med 4 farver, så det er nemt at lukke dem til igen efter brug. 1 æske med rød, blå, grøn og gul, en æske med orange, hvid, sort og brun og prinsesse farver i lilla, pink, rosa og aqua blå.

Hvis det var vores dejlige sminkemaling du var på udkig efter, finder du det her.

Kurven er tom

I uge 30, 31 og 32 (24/7 - 11/8) sender vi kun ordrer mandag, onsdag og fredag, med deadline kl. 13.