GRATIS FRAGT Køb over 499,-
1 til 2 dages levering 30 Dages returret
Neglelak til børn, Candy Floss
Neglelak til børn, Candy Floss

Neglelak til børn, Candy Floss

fra Snails
69,00 DKK

Bestiller du inden kl. 11.00 på hverdage, sender vi samme dag.

6 på lager
Laveste pris på PriceRunner

Neglelak til børn, Candy Floss i en rigtig fin lyserød farve. Snails neglelak til børn er neglelak uden farlige kemikalier og toksiner, lavet af tre simple ingredienser; vand, akrylpolymer og farvestoffer uden giftstoffer.
Udover at neglelakken dermed ikke er er farlig for dit barn og er meget allergivenlig, betyder det også at du let kan fjerne den igen: ingen acetone, vand og sæbe er alt der skal til!
Vil du alligevel have neglelakken til at holde længere end et par håndvaske, kan du købe den vandbaserede top coat, der får neglelakken til at holde minimum to dage. Top coaten indeholder selvfølgelig ikke (ligesom alle neglelakkerne) parabener, toksiner, ftalater eller farlige kemikalier.

 Skal der lidt ekstra i, kan du både få glimmer og klistermærker til neglene.

Snails serien er lavet til børn, men tager også hensyn til miljøet. Alle neglelak er pakket i genanvendelige flasker og kasser, de er ikke testet på dyr og opfylder alle kosmetiske krav og love i Europa.

Alle neglelak indeholder 10,5 ml. og har en holdbarhed på 2 år.

Vi har også farverne Bedtime stories (blå med lilla glimmer), Love is (rød), Purple Comet (lavendel med glimmer), Candy Floss (lyserød), Secret Dairy (pink), Raspberry Pie (mørk lilla), Silvermist (sølv).og Natural Top Coat (næsten gennemsigtig).


Se alt det spændende i Neglelak til børn eller se vores udvalg fra Snails

GRATIS FRAGT Køb over 499,-
1 til 2 dages levering 30 Dages returret

Kurven er tom

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere