GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Snails

Snails neglelak til børn.

At ligne mor, gøre som mor gør og lege mor, er en naturlig del af barndommen. Det er en rolleleg alle børn, især pigerne, skal igennem. Og hvad er bedre end både at gøre som mor gør og samtidig føle sig ekstra fin? At bruge neglelak som barn er ikke bare pynt som vi voksne ser det, det er en del af rollelegen som mor og dermed udvikling af barnet.

Neglelak der kan fjernes med vand og sæbe

Da der ikke er nogen kemikalier i Snails vandbaseret neglelak, behøver du heller ingen kemikalier for at vaske det af igen. Snails neglelak vaskes af når barnet naturligt vasker hænder i løbet af dagen og er derfor nemt og hurtigt at få af. Vil du gerne have at neglelakken holder lidt længere end et par håndvaske, kan du få Snails vandbaseret Top Coat der får neglelakken til at holde længere.

Er det farligt for børn at bruge neglelak?

Almindelig neglelak som de fleste voksne bruger er faktisk mere eller mindre farligt for børn. De indeholder alverdens kemikalier og toksiner (det er blandt andet derfor de lugter så kraftigt) og skal fjernes med acetone, som også er kemikalier. Børnehud er mere sart end voksenhud og barnet vil derfor have nemmere ved at udvikle allergier, eksem og udslæt.
Men alt det tager Snails vandbaserede neglelak højde for!

Er vandbaseret neglelak giftigt?

Snails neglelak er udviklet til børn. Der er ingen farlige kemikalier og toksiner i neglelakken og der er derved ingen fare for dit barn. Alle Snails neglelakker er vandbaserede og indeholder kun ikke-giftige farver og acrylic polymer, som ikke er farlige for dit barn. Det er derfor også en lugtfri neglelak, da der ikke er opløsningsmiddel eller andre lignende kemikalier i.

Safe N' Beauty

Snails er en serie af produkter fra Safe N' Beauty. Safe N' Beauty er en græsk virksomhed, som har valgt at fokusere på sundhed og miljø. Alle deres produkter er uden farlig kemi, deres emballage er genandvendelig og de gør en ære ud af, ikke bare at overholde de strengeste europæiske, kosmetiske regler og love, men at gøre det bedre end dem.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere