GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Astrup Group

ASTRUPgroup er et dansk firma, der i starten af tresserne så dagens lys.

I starten var det design og produktion af dukketøj, der var firmaets omdrejningspunkt. Anne Marie der var stifter og ejer af firmaet, sammen med sin mand Poul, designede tøjet og et stort hold af syersker syede tøjet.

Idag er firmaet vokset gevaldigt, og nye ejere er kommet til. Det er ikke længere kun dukketøj, men er nu også både tilbehør til dukker, legemad, rolleleg og kæphesteuniverset der fylder på vores hylder fra ASTRUPgroup.

 

Legetøj fra ASTRUPgroup er designet med henblik på at være af høj kvalitet og have et pædagogisk indhold. Det er inspirerende legetøj, der indbyder til mange timers leg. Specielt rollelegen er let at få gang i med legetøj fra Astrup Group

MaMaMeMo

MaMaMeMo er et af de helt store mærker fra ASTRUPgroup når det gælder legemad, dukketilbehør, dukker og legeværktøj. Man kommer ikke forbi mange legekøkkener i Danmark uden at finde de lækre produkter fra MaMaMeMo. Produkterne ligner dem vi kender fra den virkelige verden, og det er sjovt for børnene at lege med noget, der ligner det de voksne bruger.

By Astrup

ByAstrup er ASTRUPgroups eksklusive mærke. Her er der virkelig tænkt på, at gøre både legetøj og indpakning ekstra lækkert. Udover at være inspirerende legetøj er alt også pakket lækkert ind, og egner sig perfekt til gaver.

ByAstrup har også deres helt eget kæphesteunivers, med både kæpheste og udstyr - igen i ByAstrups super lækre design og kvalitet.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere