GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Lege værktøj

Værktøj i træ

Interessen for værktøj kan opstå meget tidligt i barnets liv. Også nogle gange før det er forsvarligt at få rigtigt legetøj i hænderne. Så kan den lille håndværket komme igang derhjemme med værktøjet i træ fra danske MaMaMeMo.Så kan der ikke gå noget galt. At lege håndværker eller Handyman, måske hjælpe med at slå et søm i væggen eller måle en hylde er rigtig god rolleleg for børn fra ca. 3 år. Her finder du lege værktøj i rigtig god kvalitet og i skønne farver.

 

Filtrer

værktøjskasse med værktøj

Giv den lille håndværker en værktøjskasse fyldt med værktøj der ligner de voksnes og legen er straks i gang. Der er ikke noget sjovere end at lege rollelege og gøre lige som de voksne. Her finder du et stort udvalg af værktøj i træ, lige fra tommestokken og stjerneskruetrækkeren til boremaskinen og motorsaven.

Værkstedsbænk til børn

Er en fyldt værktøjskasse ikke nok, så se den skønneste værkstedsbænk eller værktøjstavle her. Så er ingen håndværksmæssige udfordringer umulige. Det er uanset om der skal snedkereres eller bilen skal repareres. Høvlbænken har skruestik, rundsav og meget mere.

Når barnet bliver lidt større er rigtigt værktøj i børnestørrelse lige sagen. Se værktøjet fra Corvus her

 

 

 

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere