GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Dukketilbehør

Med til den gode dukkeleg hører også dukketøj, lifte, dukkevogne og meget mere. Dukketilbehøret er alt sammen med til at gøre legen endnu mere spændende og udfordrende. Når dukkerne skal klædes på, puttes i lift, dukkeseng eller dukkevogn er det her du finder alt det sjove dukketilbehøret.

Filtrer

Rollelegen eller dukkelegen

Vi har dukker i mange forskellige størrelser og det burde være muligt at finde dukketøj til dem alle. Tilbehøret til dukkelegen for de lidt større børn som leger rolleleg er uundværligt. Legen bliver meget sjovere, og det indbyder til at udvikle legen, når der er forskelligt tilbehør til at lege med. Dukken kan komme med ud at gå tur i en dukkevogn eller klapvogn, Den kan blive puttet og nusset om i en dukkeseng eller lift. Sutteflasker hvor mælken på magisk vis forsvinder efterhånden som dukken drikker den eller en kop med tud og en sut er som at lege med en rigtig baby. Skal dukken med på cykeltur, er det vigtigt at udstyret og sikkerheden i orden. Dukkecykelstol og dukkecykelhjelm skal der selvfølgelig til. Du finder også et tørrestativ og klemmer til dukketøjet så det også kan blive vasket og tørret.
At have lidt tilbehør til rollelegen, kan skabe en mere "ægte" leg, hvor børnene lever sig helt ind i legen og fordyber sig. Ved at det bliver så tro mod det de kender som muligt, bliver børnene mere opmærksomme på omgivelser, sociale relationer og kan nemmere gøre udvikle deres leg.

Endnu mere dukketilbehør

Selvfølgelig skal dukkerne også have noget at spise, så, under kategorierne Legemad eller Legekøkken og tilbehør er der rigtigt meget køkkenudstyr og legemad. Det bliver ekstra sjovt at lege med dukkerne når der er masser af sjovt dukketilbehør.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere