GRATIS FRAGT Køb over 799,- KUN kr. 29 til Pakkeshop
30 DAGES RETURRET På alle køb
KUNDESERVICE 28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Dukketøj

Her finder du et stort udvalg af dukketøj. Her er både fine kjoler i alverdens farver og flotte mønstre, praktiske veloursæt, overall og sparkedragter. Så dukkerne kan blive klædt på til enhver anledning.
Her er dukketøj og dukkesko i mange størrelser, så du kan finde tøjet der passer til lige præcis din dukkes størrelse.

Dukkeleg med dukketøj for de minste børn

De helt små børn har som regel nok i at lege med dukken, ofte tager de tøjet af dukken og bruger det ikke. Hvis dukkerne skal have tøj er det vigtigt at det er tøj som ligner det tøj som de kender. En ble kan være en rigtig god ide, da bleskiftet er en situation alle børn kender og kan forholde sig til. Hvis der følger dukketøj med til dukken, er det vigtigt at tjekke at der ikke er små dele, som kan falde af, og kan komme i munden. 

Dukkeleg med dukketøj for de lidt større børn

Når børnene bliver lidt ældre bliver legen mere avanceret og de vil gerne skifte tøj på dukkerne. Klæde dem på til fest, hverdag, nattøj, udendørstøj og måske give dem ble på osv. Her er det vigtigt at vælge tøj som børnene selv kan håndterer motorisk. At klæde dukker af og på er rigtig god finmotorisk træning og der bliver gjort mange erfaringer omkring af og påklædning og tøjvalg som kan overføres til dem selv. Mange børn vil også synes det er rigtigt sjovt selv at være med til at sy dukketøjet, eller strikke er halstørklæde.

Kurven er tom

}