GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Kæpheste

Kæpheste, udstyr til kæpheste og masser af tilbehør. Mange børn drømmer, fra de er helt små, om at ride og måske endda have deres egen hest. Børn leger, at deres cykel er en hest, eller måske bruger de en stor pind som hest. Heste kan indgå i alle slags lege som f.eks. cowboy og indianere, riddere, dressurrytter eller springrytter. En kæphest er derfor perfekt, når der skal leges. At ride kæphest giver både god motion, styrker motorikken og så bliver fantasien bestemt også brugt.

 

Filtrer

Kæpheste fra By Astrup

By Astrup har skabt et helt univers til børn der elsker hesteleg. Et univers der både er for drenge og piger. Her finder du vores store udvalg af kæpheste og udstyr til dem. Skal kæphesten være en præmie-kæphest eller dressur hest, har vi kæpheste spring, dækken, og rosetter. Som noget helt nyt har vi tilbehør til legestalden og plejesæt til kæphesten.

By Astrups søde og smukke kæpheste i tre forskellige farver, er midtpunktet i astrups kæpheste univers. Dertil har de lavet det fineste og meget naturtro tilbehør til både rytter og hest.

Til hestene er der nu kommet både brynje, rustning og sæt med dækken, grime og hut. Astrup har også tænkt på pleje af hesten, og her findes strigler, børster og godbidder.

Til rytteren finder man den obligatoriske ridehjelm, som man slet ikke kan undvære, når man er rytter. Også flotte rosetter, til når man har vundet en ridekonkurrence, er der tænkt på. Derudover er der kommet ridderhjelm, rustning og lanse og skjold. Helt perfekt hvis man skal i kamp på sin hest.

Flere steder i Danmark, og i Udlandet, er det blevet meget populært at ride kæphest, eller hobbyhorse som det også bliver kaldt. Rundt omkring afholdes konkurrencer for børn i alle aldre og deres kæpheste. Skulle man have lyst til at afholde springkonkurrence hjemme, har vi her de flotteste og sejeste spring. Spring der kan sættes i flere højder, og dermed udfordre børn i forskellig alder.

Kæpheste som udklædning eller rolleleg

Kæphesten giver en sjov ekstra dimension til udklædningen og sætter prikken over i'et. Uanset om barnet skal være ridder, springrytter, dressur rytter eller jæger, prins er kæpheste sjov til både udklædning og rolleleg.

 

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere