GRATIS FRAGT Køb over 799,- KUN kr. 29 til Pakkeshop
30 DAGES RETURRET På alle køb
KUNDESERVICE 28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Babyudstyr til de 0-2 årige

At lege er at lære

Det nyfødte barn har ikke behov for legetøj. Her er det mor og far som er det allervigtigste og så selvfølgelig søvn og mad. Men babyen begynder hurtigt at kunne løfte hovedet, putte hænder og fødder i munden og gribe efter ting. Så er det at legetøjet bliver aktuelt, da det kan være med til at stimulere barnet og øge lysten til leg og bevægelse. Det er sjovt for barnet at have forskelligt babylegetøj der opfordrer til at gribe om, give og tage, flytte fra hånd til hånd og putte i munden. Rangler og andet legetøj i forskellige former og materialer er med til at give barnet forskellige sanseindtryk og stimuli. Barnet lærer og udvikler sig gennem legen. Da de fleste har/ får en del legetøj og rangler er det en rigtig god ide at have lidt fremme af gangen og så bytte det ud en gang i mellem. Så vil legetøjet hele tiden være nyt og udfordrende for barnet og bevare nyhedens interesse.

[[Mellemside]]

Leg med babylegetøj

Omkring 1 års alderen bliver det mere legetøj som har forskellige funktioner der bliver spændende og indbyder til leg. Klodser i alle former, som kan stables og væltes igen og igen, puttekasser, bolde, dyr, bamser, dukker og biler er bare noget af det som det lille barn med glæde vil lege med og bruge i sin videre udvikling. Det er også nu barnet tager de første skridt og kan have glæde af en gåvogn, som der kan bruges mange timer med.
Efter det første år ændrer legen sig igen, nu kan barnet selv begynde at tegne små tegninger, sparke til en bold, selv bygge med klodser og lege små rollelege og kopiere de voksne og andre børn.
Barnet har legetøj og lege som foretrækkes og fantasien udvikles så legetøjet bliver brugt efter behov i legen. En klods kan f.x. blive til en flyvemaskine eller en pind til et sværd. Barnet begynder også så småt at indgå i lege med andre børn.
Leder du efter babylegetøj, findes her  et stort udvalg i ovenstående kategorier. Alt vores babylegetøj er særligt udvalgt, både så det er sjovt, men ikke mindst så det støtter barnets udvikling. Her er også noget af alt det andet et lille barn har brug for f.x soveposer, bestik og sevice som ikke går i stykker, uro til puslebordet og barnevognskæder.

Kurven er tom

I uge 30, 31 og 32 (24/7 - 11/8) sender vi kun ordrer mandag, onsdag og fredag, med deadline kl. 13.