GRATIS FRAGT Køb over 799,- KUN kr. 29 til Pakkeshop
30 DAGES RETURRET På alle køb
KUNDESERVICE 28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Soveposer

Skift babydynen ud med en sovepose. Så er det slut med at sparke dynen af om natten og vågne med en forkølelse. Barnet ligger altid varmt og får ikke træk. Børnesoveposen bliver i mange lande anbefalet frem for en dyne, da den også minimerer risikoen for vuggedød. 
De vatterede soveposer, som egner sig bedst til den kolde årstid, har aftagelige ærmer, som er fastgjort med velcro, så de er hurtige at tage af. Sommersoveposerne er ikke vatteret og har ingen ærmer. Soveposerne kan bruges fra babyen er helt spæd. Den er mest beregnet til at sove i indendørs i vuggen eller sengen, men kan selvfølgelig også bruges i barnevognen eller i bilen. Derudover er soveposen dejlig praktisk - fx når man ammer og gerne vil holde babyen tildækket - lad i stedet babyen beholde soveposen på.
Når barnet bliver lidt større og begynder at kunne sparke dynen af sig er soveposen også rigtig god at bruge i stedet for. Du kan sove roligt og behøver ikke tænke på, om barnet nu har sparket dynen af sig og ligger og fryser. Soveposerne af bomuld sørger for en stabil temperatur og forhindrer "overvarme".

Størrelse på sovepose

Den rigtige længde af en babysovepose finder du ved at sige babyens længde minus hovedets længde plus 10-15 cm til at sparke og vokse i. 

Vi anbefaler soveposer

I andre europæiske lande er soveposerne meget udbredte og lægerne i flere lande, herunder Tyskland, anbefaler specielt soveposerne til babyer som et af midlerne til at minimere risikoen for vuggedød. I modsætning til en dyne kan en baby ikke trække soveposen op over hovedet og derved kan en baby i sovepose ikke blokere luftvejene. Soveposerne har en passende udskæring til halsen, og i de brede soveposer kan babyen ikke så let vende sig om på maven.
Her er både sommer- og vintersoveposer. Sommersoveposerne er med motiverne af en elefant, mus og et pindsvin. Vintersoveposerne har motiver med et æsel, en bamse, en elefant, en pony eller en mus.
Du finder også et dejligt babytæppe med rigtig mange muligheder. Babytæppet er med skønne vilde dyr og i ren bomuld.

Kurven er tom

Alle gaver købt fra oktober af, kan byttes indtil 31. januar