Tirsdag 29 nov, besvare vi kun mails. Køb dine gaver nu! - Forlænget returret til den 31.01.2023 - Sidste forsendelsesdato i år er den 22.12.2022
GRATIS FRAGT Køb over 499,- 30 dages returret
1 til 2 dages levering, eller afhent samme dag fra Nakskov! (8:30-14:30)
LittleFrog fastvikle Jacquard Turquoise CubeLittleFrog fastvikle Jacquard Turquoise CubeLittleFrog fastvikle Jacquard Turquoise Cube
LittleFrog fastvikle Jacquard Turquoise Cube
LittleFrog fastvikle Jacquard Turquoise Cube
LittleFrog fastvikle Jacquard Turquoise Cube

LittleFrog fastvikle Jacquard Turquoise Cube

495,00 DKK

Bestiller du inden kl. 11.00 på hverdage, sender vi samme dag med forventet levering hverdagen efter. Afhent samme dag fra Nakskov mellem 8:30 og 14:30.


Til institutioner: Ønsker du at bestille flere stykker af en vare end det vi har på lager, kontakt os på info@boernibalance.dk, så sender vi et estimat på hvornår vi kan levere det efterspurgte antal.

Laveste pris på PriceRunner

En elegant og klassisk fastvikle fra LittleFrog i tyrkis. Enkeltfarvet med kube mønster.

Denne fastvikle er en kollektion der hedder Cube - mønsteret på viklen er firkantede geometriske mønstre der giver et smukt og elegant udseende. Cube serien indeholder flere forskellige farver.

Fastviklen er vævet i metoden jacquard som giver en god, solid og kraftig vævning, men samtidig en blød og let vikle der er nem at binde. Også for en nybegynder.

Den har et GSM på 250-260 og er altså en stærk vikle du kan bruge også til større børn - da LittleFrogs vikler er meget bløde helt fra start kan denne bruges både til din nyfødte og din 3-årige.

Bredden på alle størrelser er 70 cm. 

Denne fastvikle egner sig til både spædbørn og større børn. 

Når du vælger en fastvikle fra LittleFrog er du garanteret en vikle der er blød, let og alligevel i en fantastisk kvalitet - til en pris hvor alle kan være med. Littlefrog fastvikler giver både dig og dit barn god støtte og komfort.

Det kan være svært at gennemskue hvilken størrelse du skal vælge, men det er slet ikke så svært igen. Er du i tvivl så kan du læse meget mere på kategorisiden om fastvikler.

HUSK: Fastviklen krymper i vask - og det skal den. Derfor er den lidt længere når du modtager den. Den krymper max 5% efter 1. og 2. vask. 


Med viklen følger en kort instruktionsbog på engelsk som viser 4 bærestillinger. 

Alle LittleFrog fastvikler, ringslynger og meitai er opfylder EU normen EN 13209-2 og altså helt sikkert at bruge til dig barn. De bruger desuden kun materiale der er eco-tex standard certificeret. 


Se alt det spændende i Fastvikler eller se vores udvalg fra LittleFrog

GRATIS FRAGT Køb over 499,- 30 dages returret
1 til 2 dages levering, eller afhent samme dag fra Nakskov! (8:30-14:30)

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere