GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk
Didymos fastvikle Waves SilverDidymos fastvikle Waves Silver
Didymos fastvikle Waves Silver
Didymos fastvikle Waves Silver

Didymos fastvikle Waves Silver

fra Didymos
699,00 DKK

1 - 2 dages levering, vi sender hver dag.

Til institutioner: Ønsker du at bestille flere stykker af en vare end det vi har på lager, kontakt os på info@boernibalance.dk, så sender vi et estimat på hvornår vi kan levere det efterspurgte antal.

Laveste pris på PriceRunner

Waves Silver er en klassisk vikle fra Didymos i grålige striber i bølgemønster.

Skøn 100% bomuldsvikle med GSM på 200. Den er blød og lækker og passer både til nyfødte og større børn. 

Stoffet er en anelse fluffy og med en anelse tekstur, hvilket gør den grippy og god at binde. Når den først er bundet, så bliver knuden siddende.

Kan jeg bruge fastviklen til sommer?

Ja - det er en let og luftig bomuldsvikle. Husk dog, at vi alle er forskellige, og at nogen børn er varmere end andre - men som udgangspunkt vil den egne sig fint til sommer, pga det tynde stof. Vælg evt. at binde med en 1-lags binding - husk at hvert lag stof du har uden på baby svarer til et lag tøj - så hvis du binder med 3 lag uden på baby, vil det svare til at baby har 3 lag tøj på - og ja, det bliver immevæk lidt varmt i sommervarmen ;-) 

Det kan sagtens være, at dit barn skal nøjes med en let og tynd body under viklen - så er det selvfølgelig bare vigtigt at du beskytter evt. udsatte hudområder mod solen. 

Hvis du vil have en endnu luftigere slynge, så skal du overveje én med bambus - du kan se vores udvalg af bambus vikler her. 

Er slyngen økologisk og sikker at bruge? 

Ja og ja - fastvikler fra Didymos er alle i økologisk bomuld. Husk at dit barn ofte vil sutte og få viklen i munden, så det er derfor en dog idé at overveje, om du vil vælge økologisk stof, når du vælger en bæresele eller vikle til dit barn. Det er et individuelt valg - men mange tænker ikke over det ved køb, og derfor synes jeg, det er vigtigt at informere dig herom. 

MHT. sikkerhed er alle vikler testet og kan bære mange flere kg. end dit barn vejer. Mange slynger og fastvikler er testet op til 100 kg - og det gælder også Didymos. 


Se alt det spændende i Fastvikler eller se vores udvalg fra Didymos

GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere