GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Didymos

Når du køber bæreudstyr fra DIDYMOS er du sikret produkter i høj kvalitet. DIDYMOS er familieejet og har lavet bæreudstyr siden 1972, først med Erika Hoffmann og siden med datteren Tina Hoffmann i spidsen.

Erika startede DIDYMOS, efter at have lært sig selv at vikle da hun blev mor til tvillinger. På det tidspunkt havde hun allerede to børn, og nu skulle der lidt mere til at få de daglige gøremål til at hænge sammen. Siden da har hun arbejdet for at sprede budskabet om de mange fordele, der er ved at bære sine børn i vikler.

Læs mere om DIDYMOS nederst på siden.

Fra første vikle til verdenskendt mærke

Da Erika først bar sine børn i vikler, vakte det opsyn i den by familien boede i. En journalist tog billeder af hende og skrev en artikel om det - kort efter kontaktede Stern magazine hende for at bede hende om at fortælle lidt om babybæring - herefter kimede hendes telefonopkald fra mødre der spurgte "om hun ikke nok ville skaffe sådan en til dem også".

Den første vikle Erika selv brugte, havde hun fået af en ven, som havde haft den med fra Mexico. Derfor købte hun selv nogen hjem fra Mexico, men det viste sig hurtigt at denne lille sending slet ikke var nok til at dække efterspørgslen.

En af de første fastvikler som Erika selv designede, var "Indio" som i dag er en klassisk og kendt vikle fra DIDYMOS.

Det har været en lang kamp for Erika, og ofte har hun skulle argumentere for det gode ved babybæring - hun har mødt mange argumenter om "at det bedste sted for en baby er i sin barnevogn eller seng - ikke i en slynge klistret til sin mors krop". Heldigvis stolede hun på sin ide og blev ved med at kæmpe for det hun troede på og drømte om.

I dag er DIDYMOS kendt over hele verden og producerer de skønneste fastvikler, vikletais, ringslynger og strækvikler. DIDYMOS har givet deres produkter navne som afviger lidt fra de generelle navne.

Didytai er DIDYMOS’ vikletai og Didyklick er en såkaldt half buckle, som minder meget om en vikletai, dog hvor de to nederste stropper er erstattet af et klik spænde.

DIDYMOS er blevet et familie-projekt, hvor hele familien nu arbejder på at gøre babybæring til det mest normale du kan gøre for dit barn!

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere