GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Pinolino Madras til Kombi/Juniorseng, 140x70x7cm, Luna Cloud

1.579,95 DKK

OBS! På fjernlager - ca. 14 dages leveringstid.


Til institutioner: Ønsker du at bestille flere stykker af en vare end det vi har på lager, kontakt os på info@boernibalance.dk, så sender vi et estimat på hvornår vi kan levere det efterspurgte antal.

På fjern lager
Laveste pris på PriceRunner
Pinolino Madras til kombi eller JuniorsengLuna Air madrassen har en 3-lags madraskerne af komfort skum, med lodrette og vandrette klimakanaler og med faste kanter til glæde for de yngste.Da dit barn tilbringer mange timer i sengen, er det vigtigt at madrassen barnet sover på er god. En god madras sikrer samtidig, at dit barn får betingelserne for en god og behagelig søvn opfyldt.Pinolinos madrasser har alle kvalitets madraskerner, er åndbare med optimal luftcirkulation, hudvenlige og uden skadestoffer.

Madrassen Luna Air har en 3-lags madraskerne med vandrette og lodrette klimakanaler, der sørger for optimal luftcirkulation og at eventuel fugt, bliver ledt udenfor. Den er vendbar hvilket forlænger holdbarheden. Begge sider af madrassen har en trædefast kant, og den profilerede side er især velegnet til de helt små babyer. Opfylder betingelserne for Økotex 100 StandardEgenskaber

Den højkvalitets, punktelastiske 3-lags madraskerne lavet af PU-komfortskum sikrer optimal søvn til din baby takket være vandrette og lodrette klimakanaler. Klimaområdet på betrækket gør det muligt at transportere fugt ud endnu bedre. Takket være de robuste kanter på langsidene er dit barn beskyttet under de første forsøg på at stå. Den profilerede side kan bruges i starten til den lille baby.

Betræk

Det dobbelte vatterede stræklagen med polyester klimafibre, 61% polyester og 39% lyocell (TENCEL ®), er vaskbar op til 60 grader

Madras kerne

Punktelastisk 3-lags madraskerne lavet af PU-komfortskum med vandrette og lodrette luftkonditioneringskanaler

140 x 70 cm, H 12 cm

Se alt det spændende i Juniormadrasser eller se vores udvalg fra Pinolino

GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere