GRATIS FRAGT Køb over 799,- KUN kr. 29 til Pakkeshop
30 DAGES RETURRET På alle køb
KUNDESERVICE 28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Løbecykler og løbehjul

Her finder du løbecykler, løbehjul, cykler til de helt små børn og ethjulet cykler i meget høj kvalitet. Vi forhandler Puky og Micro da vi mener det er de bedste mærker på markedet.

Puky´s har designet løbehjul og løbecykler i mere end 60 år. Puky står for flot design, børnevenlig ergonomi og høj kvalitet. 

Micro er et schweizisk firma som blev grundlagt i 1996 med hovedkvarter i Zürich. Firmaet er verdenskendt og børn verden over løber på løbehjul fra Micro. Løbehjulene fra Micro er kendt for flot design, stor sikkerhed og høj kvalitet. 

Løbecykler

Her finder du alle størrelser og farver af Puky løbecykler. Lige fra den mindste fra 2 år og op til XL til de helt store førskole børn. Vi har alle modeller og farver. Puky`s løbecykler er meget børnevenlige med den lave indstigning og en høj sikkerhed. Sidste år fik alle løbecyklerne et nyt design, så de fremstår moderne og i nye glade børnefarver. Se også ringeklokker, cykelhjelme og bæreseler til de mindste løbecykler fra Puky her.

Løbehjul

Puky laver også fantastiske løbehjul. Løbehjulene til de mindste børn har 3 hjul så det er nemmere at holde balancen. Du kan vælge om hjulene skal være luftdæk eller de vedligeholdelsesfrie skumdæk. Pukys løbehjul har store dæk så de ikke er så følsomme overfor underlaget. Som noget nyt har vi fået Micro løbehjul til børn. Micro fremstiller løbehjul i smarte farver og både med 2 og 3 hjul. Se alle de flotte løbehjul her

Kurven er tom

Du kan bytte julegaver frem til udgangen af januar.