Vinterudsalg ❄ Spar op til 80% ❄ Minimum 40% på ALT ❄
GRATIS FRAGT Køb over 799,-
DAG TIL DAG LEVERING 30 Dages returret

LittleFrog

LittleFrog er et godt sted at starte, hvis du leder efter en fastvikle eller ringslynge af høj kvalitet til en fornuftig pris. Alle vikler og slynger fra LittleFrog er Oeko-tex-certificerede hvilket betyder at produkterne er fri for både tungmetaller og allergifremkaldende stoffer.

Tag et kig i det store udvalg fra LittleFrog her og find det perfekte bæreredskab til dig og dit barn.

  • Str. 5: 4,2 m
  • Str 6: 4,6 m
  • Str 7: 5,2 m
Laveste pris på PriceRunnerFastvikler turquise ray
-40%
LittleFrog fastvikle Turquoise Ray
449,00 DKK
269,40 DKK
På lager (1-2 dages levering)

Bæreudstyr i høj kvalitet

LittleFrog har deres hovedsæde og produktion i Polen. Herfra produceres deres produkter i samarbejde med en lokal skrædder som sikrer at detaljerne er som de skal være. Som forældre kan du føle dig helt tryg med deres produkter, da de er skabt af folk som selv har stor erfaring med bæreslynger, i Oeko-tex bomuld.

Vikler og slynger fra LittleFrog kan krympe op til 5% i løbet af de første to vaske. Derfor er de alle produceret 5% længere end størrelsen angiver.

De mange flotte farver og designs i vikler og slynger fra LittleFrog skyldes at de har et tæt samarbejde med forældre som bruger produkterne i hverdagen.

 

Frie hænder med LittleFrog

Babybæring er ikke kun noget forældre begynder på fordi det ser hyggeligt ud. Som nybagt forældre har du rigeligt at se til, specielt hvis der er flere småbørn i familien. Med bæreudstyr fra LittleFrog får du hænderne fri, uden at give afkald på fordelene ved babybæring.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Kurven er tom