GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Legetøjsbiler

Her finder du de altid populære legetøjsbiler og sjovt tilbehør som kun gør legen mere udviklende og spændende. Legetøjsbilerne indbyder til gode rollelege med andre, samtidig med at det også er godt legetøj at lege alene med. 

 

Filtrer

Biler og drengelegetøj 

Det mest klassiske drengelegetøj jeg kan komme på er vist legetøjsbiler. Drenge elsker biler (selvfølgelig også mange piger) Drenge kan jo også lege med dukker, legekøkken, legemad, rollelege som far, mor og børn og meget mere, men her har jeg fokuseret på det mest traditionelle drengelegetøj.
Helt fra omkring 1½ - 2 års alderen begynder biler at fange interessen. For de helt små børn, er formen på bilen fuldstændig ligegyldig, bare der er 4 hjul på. De mindste børn kan sagtens lege med biler med forskelligt størrelsesforhold uden at det har nogen betydning for legen. Omkring 4 -5 års alderen begynder det at blive vigtigt at legetøjsbilen er i overensstemmelse med en rigtig bil og at bilerne er i størrelsesforhold der passer sammen. Vi har biler der passer til alle alderstrin, så det skulle være muligt at finde en bil til alle drenge. Vi har både biler i træ og i metal, garager og et flot biltæppe med en by til at køre med bilerne på. Se vores udvalg af biler og tilbehør til leg med bilerne her. 

Drengelegetøj - legetøjsbiler

Det bliver ikke mere klassiske når vi taler om legetøj til drenge - så er det første der falder ind - legetøjsbiler. Derfor har bilerne og tilbehøret også fået en hel kategori for sig selv. Børn har leget med biler lige så længe der har kørt biler på vejene. Her finder du lastvogn i træ, politi og brandbiler til de mindste, til de lidt større børn er her metalbiler i flere forskellige størrelser.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere