GRATIS FRAGT Køb over 799,- KUN kr. 29 til Pakkeshop
30 DAGES RETURRET På alle køb
KUNDESERVICE 28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Legetøjsbiler

Her fnder du de altid populære legetøjsbiler. Legetøjsbilerne indbyder til gode rollelege med andre, samtidig med at det også er godt legetøj at lege alene med.
 

Biler og drengelegetøj 

Drenge kan jo også lege med dukker, legekøkken, legemad, rollelege som far, mor og børn og meget mere, men her har jeg fokuseret på det mere traditionelle drengelegetøj.
Det mest klassiske drengelegetøj jeg kan komme på er vist biler. Drenge elsker biler (selvfølgelig også mange piger). Helt fra omkring 1½ - 2 års alderen begynder biler at fange interessen. For de helt små er formen på bilen fuldstændig ligegyldig, bare der er 4 hjul på. De lidt større børn kan sagtens lege med biler med forskelligt størrelsesforhold uden at det har nogen betydning.Omkring 4 -5 års alderen begynder det at blive vigtigt at legetøjsbilen er i overensstemmelse med en rigtig bil og at bilerne er i størrelsesforhold der passer sammen. Vi har biler der passer til alle alderstrin, så det skulle være muligt at finde en bil til alle drenge. Vi har både biler i træ og i metal og et flot biltæppe med en by til at køre med bilerne på. Se vores udvalg af biler og tilbehør til leg med bilerne.

Kurven er tom

I uge 30, 31 og 32 (24/7 - 11/8) sender vi kun ordrer mandag, onsdag og fredag, med deadline kl. 13.