GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Pakkekalender 2024 til børn

af Trine d. 09-11-2021 10:55

Mangler du idéer til pakkekalender gaver til børn?

Der er mange måder at bygge en pakkekalender op på. Nogen køber gaver i løbet af året, andre køber alle gaverne i slut november. Nogen køber gaver efter hvad de lige falder over, mens andre køber pakkekalender gaver med tema. Det er helt op til dig, hvordan du bedst kan lide det og hvad der passer bedst tidsmæssigt og i budgettet.

Vi har prøvet at gøre det lidt mere overskueligt for dig uanset hvilken løsning der passer dig, og her kommer derfor 3 muligheder for at få pakkekalenderen klaret med det samme.

  • Små pakkekalender gaver
  • Færdig lavet pakkekalender
  • Pakkekalender gaver med tema

Små pakkekalendergaver til børn

Hvis du selv vil sammensætte en pakkekalender til dit barn, med 24 små gaver, kan du kigge i vores kategori "pakkekalender". Her har vi samlet over 300 forskellige varer der passer som pakkekalender gaver. I toppen af siden kan du sortere på varerne og blandt andet på prisen. Så kan du nemt og hurtigt se hvilket legetøj der ligger i dit budget til pakkekalenderen i år. Ligeledes har vi også en gavefinder kategori, som sorterer varer efter pris. Hvis du vælger kategorien "0-50 kr." finder du også mange gode varer til pakkekalenderen.

Psst.. Husk at legetøj til denne pris også er smart at købe hjem til resten af året. Vi har en "gavekasse" derhjemme, med lige netop kalendergaver. Når børnene så skal til børnefødselsdag og gavebudgettet ligger på de 30-40 kr., finder de en gave i kassen, som passer til modtageren. På den måde kommer vi aldrig ud i de stress-situationer, hvor man skal ud og finde en lille gave i sidste øjeblik.

Færdiglavet pakkekalender til drenge og piger

Som alternativ til at købe små kalendergaver, findes der mange pakkekalendere til børn der er lavet færdig for dig.

Eksempelvis har Snails lavet en pakkekalender til piger, 3-9 år, med neglelak, hårkridt, klistermærker til neglene, og andet tilbehør. Der er i alt 24 gaver, så dit barn kan åbne en hver dag frem til jul.

Vi har også selv lavet to færdige pakkekalendere, så du ikke skal tænke på noget. Vi har lavet en pakkekalender til drenge, 3-5 år, og en pakkekalender til piger, 3-5 år. I begge pakkekalendere er der mere end 24 gaver, fordi vi har sammensat dem således at der vil være omtrent samme legeværdi i gaverne, hver dag i december.

Pakkekalendergaver med tema

Udover de to færdiglavede pakkekalendere, har vi lavet en del pakkekalender med forskellige temaer. I tema pakkekalenderne vil der typisk være 5-10 gaver i. Hermed har du mulighed for at sammensætte en pakkekalender ud fra dit barns interesser. Det kan være sjovt for barnet at have tema hele måneden. Eksempelvis kan man give 24 stykker legemad og tilbehør til legekøkkenet i pakkekalenderen op til juleaften. Gaven til juleaften kan så være et legekøkken. På den måde har barnet fået rigtigt meget legeværdig igennem hele måneden, og du har fået opbygget noget særligt omkring det her legetøj.

Du kan også kombinere flere af temaerne, eller du kan fylde op til 24 gaver, fra pakkekalender kategorien.

Tema pakkekalender i år er:

Du kan se alle tema pakkekalender til børn og færdiglavede pakkekalender her

Vi har som altid gratis gaveindpakning, hvor du kan vælge imellem almindeligt gavepapir og julegavepapir.

God jul! 🎄🎁☃️🎅

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere