GRATIS FRAGT Køb over 799,- KUN kr. 29 til Pakkeshop
30 DAGES RETURRET På alle køb
KUNDESERVICE 28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Badelegetøj

Når det skal være sjovt at gå i bad er badelegetøj lige sagen. Mange børn er ikke til at drive i bad, men når de så først er der, er de ikke til at få op igen. Skæg og ballade i badeværelset med legetøj som kan holde til at være i vand er med til at give gode hyggelige og rare badestunder i badet.

Alt i badelegetøj som hjertet kan begære

Vi har et stort udvalg af badelegetøj, Badeænder er selvfølgelig det klassiske legtøj til badet. Her finder du f.eks en lile sød lysende and. Der ud over har vi stort udvalg af mange forskellige badedyr som enten kan købes enkeltvis eller i sæt. Alle dyrene er sprintere dvs. at de kan tage vand ind som kan trykkes ud i en stråle igen. Et fiskesæt med fiskenet og nogle af havets dyr er meget populært legetøj. En brandbåd som kan sprøjte med vand eller Jet ski som er batteridrevne er vist også et hit i badekaret.Til de helt små som måske også har brug for tryghed og hygge i badet, er her en badebog med dyr og en baderangle. Til de kreative børn finder du et prinsesseslot, legekøkken og et kystvagtsæt. Det er klodser som klister sammen ved hjælp af vand. Regnskyen og regnbolden giver god forståelse for vandets univers og er derfor samtidig meget lærerigt badelegetøj. Efter endt badning og leg og der skal ryddes op, er nettene med motiver af dyr både søde og praktiske til opbevaring af alt legetøjet indtil næste gang det skal i brug.

Sidste nyt i legetøj til badet

Vi har lige fået en masse sjov med farve hjem fra Tinti til badevandet. Perfekt til den lille anderledes gave som med garanti giver masser af badeglæde. Her kan vælges mellem badeskum, vandfarve eller malesæbe, til at gøre badetid lidt sjovere.

Kurven er tom

I uge 30, 31 og 32 (24/7 - 11/8) sender vi kun ordrer mandag, onsdag og fredag, med deadline kl. 13.