GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Babylagner

Har I valgt en Stokke Mini en Sebra/Lille Per seng, eller noget helt tredje til det yngste familiemedlem? Her finder du babylagner i mangle forskellige størrelser som både passer til barnevogne, hængevugger og de populære babysenge. Lagnerne du finder her på webshoppen er økologiske og GOTS-certificerede.

Filtrer

Babylagner i mange størrelser

Senge findes i mange størrelser, men specielt til de helt små børn kan du få brug for mange forskellige størrelser. Liften i barnevognen har én størrelse, hængevuggen måske en anden og sidst har babysengen måske en helt tredje størrelse. Her finder du hele udvalget af babylagner, men hvis ikke der lige af det du mangler, så husk også at tage et kig i kategorien med juniorlagner. Du kan også finde alle vores vådliggerlagner i mange størrelser her.

 

Lagen til barnevogn

Et godt lagen til barnevognen kan du sagtens finde her på siden. Der er lagner som måler både 30x75 cm og 37x96 cm så der er noget til forskellige typer af vogne. Mangler du andet udstyr til turen med barnevognen kan du også finde bl.a. køreposer og barnevognskæder på webshoppen.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere