GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Wombat & Co

Wombatten - et pungdyr, der ligesom kænguruen eller koalaen, bær sin unge i en lomme på maven. Det er en dejlig og tæt måde, at bære sin unge på, og selvfølgelig også rigtig praktisk, da begge arme (forben) er frie.

Nu har vi mennesker ikke en indbygget lomme, så vi kan bære vores børn på samme smarte måde som wombatten, men med et stort udvalg af bæreseler, slynger og andet bæreudstyr, kan vi virkelig komme tæt på, og efterligne naturen.

Firmaet Wombat og Co. laver skønne og flotte jakker, der er perfekte, når du bærer dit barn på maven eller ryggen i et bæreredskab. De er varme, og lavet i et flot design og smarte farver.

 

Bærejakkerne fra wombat og co. er med til at gøre det endnu nemmere og praktisk at bære sit barn tæt på kroppen. Bærejakkerne er ikke et bæreredskab i sig selv, men en jakke du kan tage på ud over både dig og dit barn, når du bær i bæresele eller slynge. Jakkerne er med for og holder derfor både dig og dit barn varmt og tørt.

Bærejakkerne fra Wombat og co.har en 3 i 1 funktion. Det vil sige 1 jakke til 3 formål. Jakkerne  kan både bruges mens du er gravid, når du bære dit barn i slynge eller bæresele og som helt almindelig jakke til dig selv.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere