GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Tiger Tribe

Tiger Tribe - når kreativitet, leg og læring hænger perfekt sammen. Tiger Tribe blev skabt i 2007 af et australsk ægtepar der ønskede at lave sjovt og fantasifuldt legetøj til børn.

Tiger Tribe laver legetøj der optager børnene og engagerer dem. Legetøj der kan erstatte noget af tiden foran skærmen. En stor del af vores produkter fra Tiger Tribes er legetøj, hvor barnet kan fordybe sig i et kreativt og lærerigt univers. De fleste af vores produkter fra Tiger Tribe er kendetegnet ved, at det er legetøj, der er nemt at pakke sammen og ikke mindst at have med på farten.

Fra Tiger Tribe har vi et stort udvalg af deres kreative og lærerige mapper/bokse.

Alle mapperne er praktiske, og kan tages med i bilen, på flyet eller på restaurant besøg. Mapperne indeholder alt, hvad du skal bruge for at lave aktiviteten.

3D farvesæt

Vores 3D farvesæt er sjove og seje. De findes i forskellige varianter. Boksene indeholder alle, tegninger der skal farvelægges. Med de medfølgende 3D briller ses tegningerne i 3D, når man har farvelagt dem.

Lær at tegne....

Med lær at tegne mapperne bliver barnet guidet i trin for trin til at tegne forskellige dyr. Det er sjovt at kunne tegne, alle de vilde og søde dyr man kender.

De kreative pakker fra Tiger Tribe er perfekt som gaver, da de kommer i flotte bokse, der egner sig godt som fødselsdags eller julegave.

 

 

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere