GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Stiga

Produkterne fra Stiga indbyder til frisk luft og røde kinder. Her finder du løbehjul, fodbolde, mål, skateboards og meget andet legetøj til udendørs aktiviteter. Om legen foregår alene eller sammen med andre, så har Stiga lige det der mangler. Der kan suses rundt på skateboards eller trænes fodbold med en rebounder. Du kan også finde fodbolde i flere forskellige størrelser, så der er noget til børn i alle aldre.

Stiga sports har eksisteret i mere end 70 år, så der ligger mange års erfaring i firmaet. De startede med bordtennis udstyr, hvilket de stadig er meget kendt for, men her finder du produkter med større fokus på udendørsaktiviteter. Stiga har base i Sverige, men sælger deres produkter i hele verden. Vi er enormt glade for at have et stærkt og veletableret brand, som Stiga på shoppen, da de byder på produkter af høj kvalitet og funktionalitet.

At bevæge sig med hele kroppen, som produkterne fra Stiga lægger op til, er en vigtig del af børns udvikling. Grovmotorikken styrkes og barnet bliver mere komfortabel i sin egen krop. Derfor er det ikke bare frisk luft og ro i hjemmet, når børnene finder udendørslegetøjet frem. Det er en vigtig del af deres udvikling og grunden til at det fylder meget her på shoppen.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere