GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Soft Gallery

Soft Gallery er et dansk mærke som har eksisteret siden 2007. Hver sæson samarbejder de med forskellige kunstnere for at skabe de designs, som bruges i sæsonens kollektion. Denne metode har gjort dem til et populært mærke i hele verden. Soft Gallery er især kendt for deres ikoniske ugle og mini splash designs. Du finder f.eks. både stofbleer, sengetøj og badekåber i de søde designs.

Soft Gallery og bæredygtighed

Bæredygtighed er et vigtigt emne for folkene bag Soft Gallery. Udover at være GOTS certificeret, støtter soft Gallery også en frivillig organisation i Mail, som sælger restpartier af tøj og bruger overskuddet til forskellige udviklingsprojekter i Mali. Derudover støtter de et børnehjem i Ukraine, i den by hvor deres produktion ligger.


Soft Gallerys bæredygtige profil viser sig også i antallet af kollektioner, de udgiver hvert år, som holdes på et minimum med to hovedkollektioner og to mindre kollektioner med svømme og juletema. Derudover har de Noos-kollektionen som du kan læse om herunder.

 

Tidløst design fra Soft Gallery

NOOS-kollektionen er en kollektion som ikke udgår fra Soft Gallery. Den bliver altså fyldt op år for år. Det er denne som indeholder de klassiske ugle og mini splash designs som du finder en del af her på siden. Kollektionen er lavet af GOTS-certificeret økologisk bomuld.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere