GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Snurk

Snurk er et hollandsk firma, der designer og producerer lækkert økologisk og blødt sengetøj til børn og voksne. Firmaet startede i 2007, hvor de designede et  sengesæt med print af en papkasse. Sengetøjet skulle sætte fokus på hjemløse, og det at nogle mennesker faktisk sover på gaden under en rigtig papkasse.

Printene på snurks sengetøj er både realistiske fotos, og billeder designerne selv redigerer og producere. Så vidt det er muligt bliver printet designes ud fra et realistisk foto. 

Sengetøjet fra Snurk bliver produceret i Portugal og er syet i økologisk bomuld.

 

I 2013 var Snurk klar med det første sengesæt til børn med print af et foto af en astronautdragt. Det blev en stor succes.

Vi har et stort udvalg af forskellige sengesæt fra Snurk, både i junior og voksen størrelse.

Vi bruger alle meget tid under dynen, og derfor er det også dejligt, når sengetøjet er af lækker økologisk kvalitet. Når det samtidig har et flot, sjovt eller sejt motiv, pynter det også på værelset i løbet af dagen. 

Med Snurks sengetøj er du altid klar til eventyrlige og fantastiske drømme. Sov f.eks. som en fodboldhelt, en smuk havfrue eller prinsesse, en rytter, en haj eller en ildspruttende drage.

 

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere