GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

SES

SES Creative er et firma, som i mere end 45 år har produceret kreativt kvalitetslegetøj til børn i alle andre. SES har egen fabrik i Holland, og har dermed fuld kontrol over hele produktionen og kvaliteten af deres færdige produkter. Produktsikkerhed og kvalitet er i højsædet hos SES og de garanterer at deres produkter er sikre, giftfrie, glutenfrie og holdbare. Farverne fra SES Creatives produkter er nemme at vaske af tøj og hud og ingen produkter er testet på dyr.
Her på shoppen finder du mange sjove og kreative produkter fra SES. Vi forhandler modelervoksforme, tekstiltusser, maleforklæder og meget mere.

Lær med SES

Der er et stort fokus på at udvikle børns fantasi og evner, når de leger med legetøj fra SES. Du finder bla.a produkter som udfordrere og hjælper børnene med at kontrollere en saks, eller at klistre. Med små kreative projekter kommer dit barn ikke til at kede sig.


Ligesom det er i højsædet for SES er kvalitet og sikkerhed også enormt vigtigt for os her hos Børn i Balance. Vi ønsker er forhandle et bredt udvalg af legetøj, tekstil og ansigtsmaling som alt sammen kan bruges uden bekymring. Det at produktionen af produkterne foregår indenfor EU ser vi som en ekstra fordel, og vi er derfor rigtig glade for at have produkterne fra SES i vores sortiment.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere