GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Rubens Barn

Rubens barn er glade dukker med personlighed. Rubens barn dukkerne er unikke, bløde og håndlavede.

Når dit barn først begynder at interessere sig for at lege med dukker, er det vigtigt at de får en der kan blive deres bedste ven. Rubens Barn dukkerne er håndlavede, unikke dukker med broderede øjne og en håndsyet mund. Der er altså ingen fare for løse dele og de er derfor gode som den første rigtige dukke.

Rubens Barn Cuties, Kids og Activity har alle en god størrelse (ca. 32 cm) til at komme i cykelstolen, blive puttet eller kørt rundt i dukkevognen. Leder du efter dukketøj til Rubens Barn dukkerne har vi også et udvalg af det her.

Idéen til Rubens Barn dukkerne kom i 1996 fra Ewa Jarenskog, som egentlig designede figurer i ler. Hendes figurer havde de ansigtstræk som hos Rubens Barn dukkerne appellerer så meget til børn. Desværre egnede de sig ikke til at være legetøj. Hun slog sig derfor sammen med tøjdesigneren Teruko Wahlström, og sammen udviklede de Rubens Barn dukkerne. Alle dukkerne er i høj kvalitet og testet og godkendt i forhold til EN 71 og CE mærket.

Rubens Barn dukkerne findes i forskellige serier; Cuties, Kids og Activity.
Rubens Cuties serien består af seks søde dukker; Emelie, Adam, Karin, Hanna, Jennifer og Charlie. De klassiske Cutie dukker er egnede til børn i alle aldre, måler 32 cm og vejer 155 gram.
Rubens Cutie Activity serien består af tre søde Rubens dukker, nemlig Hanna, Emelie og Karin. Ligesom Cuties dukkerne er de egnede til alle børn og måler 32 cm og vejer 155 gram.
Rubens Kids serien består af fem søde dukker; Cicci, Jonathan, Olivia, Tim og Clara. Igen som med de to andre serier er dukkerne egnet til alle børn uanset alder. Kids dukkerne er lidt større og måler 36 cm og vejer 350 gram.

I vores udvalg kan du helt sikkert finde en Rubens Barn dukke som appellerer til dit barn eller barnebarn, uanset om det er en dreng eller pige. Da alle vores Rubens Barn dukker egner sig til børn fra 0 år, er de ideelle dåbsgaver. I starten vil dukken blot være en genkendelig tryghedsskabende ven. Når barnet er stort nok til at tumle lidt og lege med dukken er den allerede velkendt og kan inddrages i alt fra kravletræning til rollelege.

Alle dukkerne fra Rubens Barn har de sødeste unikke ansigter, og der er lagt meget arbejde i designet. Designerne ønskede at skabe en dukke som børn i alle aldre kunne tage til sig og lege med og gennem legen udvikle empati.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere