Køb dine gaver nu! - Forlænget returret til den 31.01.2023 - Sidste forsendelsesdato i år er den 22.12.2022
GRATIS FRAGT Køb over 499,- 30 dages returret
1 til 2 dages levering, eller afhent samme dag fra Nakskov! (8:30-14:30)

Playbox

"Se hvad jeg har lavet". Det er fantastisk, når børn kommer og viser hvad de selv har lavet. Stolte over at have skabt noget fint. Måske en gave eller noget til dem selv.

Playbox blev grundlagt i Sverige i 1995 og laver produkter til kreative sysler. Vi har et stort udvalg af produkterne fra Playbox. Både æsker med alt til de kreative, hammermosaik, mosaikstifter og ikke mindst deres rørperler. Faktisk var Playboks de første, der fandt på at lave økologiske rørperler - rørperler lavet af sukkerrør - det er smart.

 

Æskerne fra Playbox

Æskerne fra Playboks er fyldt med materialer til at sætte gang i kreativiteten og skabe fine og flotte smykker og kunstværker. Vi har et stort udvalg af æsker med alt til at lave fine smykker med masser af forskellige perler. Derudover har vi et sæt med en strikkeLise og sæt til at lave drømmefangere.

 

Rørperler

Playbox var de førsrte til at lave rørperler af sukkerrør. Det gør, at du har mulighed for, at købe økologiske rørperler. Vi har rørperler i bøtter og du kan vælge mellem både almindelige, økologiske, transparente med glimmer. Vi har også de store rørperler, der er nemmere at styre for de yngre børn. Og så finder du også et udvalg af perleplader i forskellige former, både til almindelige og maxi perlerne.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere