GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Ooly

Siden 2005 har Ooly været en del af børn og andre kreative sjæles tegneborde. Her finder du en masse skrive og tegneredskaber, papir, kuglepinde og viskelædere. Alt er i søde designs og flotte farver. De mange forskellige tegneredskaber kan i sig selv inspirere dig og dine børn til at kaste jer ud i kreative tegninger.

Smæk på farverne

Der er fuld fart på farverne hos Ooly. Du finder her en masse tegneredskaber. Nogle kan bruges på papir, nogle på vinduer og andre materialer, men fælles for dem alle er at farverne er til at få øje på, og det sætter gang i kreativiteten både for børn og voksne. Leder du efter søde malebøger, så kan du også finde dem her. Farveblyanter, flerfarvede kuglepenne og trylletusser er bare nogle af de mange forskellige skrive- og tegneredskaber, som Ooly står bag.

 

Spar plads i penalhuset

Pladsen kan blive trang i et penalhus, når det bliver ferie og endnu flere tegneredskaber skal med. De fleste produkter fra Ooly kommer i holdbar pakning, som sagtens kan bruges til opbevaring når der skal pakkes en kreativ taske. Så behøver feriens kreative sysler ikke begrænses til de tegnematerialer, som kan passe ned i penalhuset, som i forvejen sikkert er fyldt med hverdagens tegneartikler.

 

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere