GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Ohlsson & Lohaven

En flot, sjov og anderleds gave er både dejlig at få, men også dejlig at give. Ohlsson og Lohaven er et svensk firma, der producerer produkter der egner sig godt som gaver både til små og store børn og begivenheder. Hos os har vi et stort udvalg af Ohlsson og Lohavens "Gift in a tin", der er fine kreative gaver i en fin metalæske. 

Petit collage er fantasifuldt magnetlegetøj fra Ohlsson og Lohaven og kommer også i fine æsker - perfekt til gave.

 

Gift in a tin

Ohlsson og Lohavens kreative æsker er fyldt med udfordringer til både piger og drenge. I de kreative æsker er der både mulighed for at sy, male og bygge. Sy f.eks. din egen bamse eller enhjørning, mal fine sommerfugle på transperant plastik, lige til at hænge op og pynte i vinduet. Pres blomster med din egen blomsterpresse eller byg dit eget insekthotel eller foderhus til havens fugle. For dem der elsker skruer og mekanik, er de fine æsker med metal biler, fly og scooter, der skal skrues sammen, et hit. Æskerne er super praktiske og flotte at give i gave. Æskerne indeholder alt hvad du skal bruge til projektet. 

Petit collage

Petit collage er sjovt magnet legetøj, der er nemt af have med på farten. De praktiske metalbokse skaber basis for legen. Boksene indeholder et helt univers af f.eks. enhjørning, dinosaurus eller robotter. Her kan barnet skabe sin egen historie, designe sjove figurer eller måske lave et lille "dukketeater".

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere