GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Nutcase

Nutcase har revolutioneret markedet for cykelhjelme i 20 år. Det ses tydeligt her på siden, at deres mission handler om at gøre cykelhjelme til et flot stykke udstyr, og ikke bare en kedelig hjelm. Her finder du flotte og sikre hjemle og ringeklokker i flotte designs. Nogle af den matcher endda, så cykelturen kan blive en fest i flot design! Udover det flotte design, har hjelmene også en praktisk magnetisk lukkemekanisme, som kan betjenes med en enkelt hånd, perfekt for en forældre med hænderne fulde.

Hjelmene er velegnet ikke kun til cykelturen, men også til skateboards, løbehjul, rulleskøjter mm.

Fra Nutcase har vi et udvalg af hjelme i størrelserne Baby Nutty og Little Nutty. Baby Nutty måler 47-50 cm og passer børn fra ca. 1-3 år. Little Nutty måler 48-52 cm og passer børn fra ca. 4-8 år. Begge størrelser kan justeres så de sidder helt rigtigt på barnet.

Nutcase har en mission om at gøre cykelhjelmen til noget, børn som voksne instinktivt tager med sig, når de hopper på cyklen. Det skal ikke bare være fordi at så er sikkerheden i orden, men fordi designet gør den til mere end bare sikkerhed. Men undervurder ikke Nutcase’ fokus på sikkerhed! Målet er stadig et hjelm på alle hoveder.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere