GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Nonomo

De populære slyngevugger fra Nonomo blev til, drevet af søvnlæse nætter. Grundlæggerne har nemlig designet hængevuggen, fordi deres nyfødte ikke ville sove om natten, uden først at være blevet bevæget beroligende op og ned igen og igen.. Inden de i 2010 stiftede Nonomo, havde de gennemsøgt markedet, men ikke fundet en slyngevugge som levede op til deres krav om kvalitet og produktionsmetoder. Læs mere om Nonomo’s egne værdier i bunden af siden.

Sikkerhed og bæredygtighed i fokus hos Nonomo

Nonomo har stort fokus på at sikkerheden er i top på deres produkter. Produkterne produceres i Tyskland, hvor f.eks. alle metaldele galvaniseres ved høj varme, som sikrer mod at der opstår metalsplinter. Nonomo har også været igennem en TÜV test og er blevet EN 1130:2019 certificeret.
Materialerne i Nonomos produkter er udvalgt med tanke på at være genanvendelige og fornybare. Der bruges økologisk bomuld til slyngevuggerne og sikkerhedsmanualer er trygt på genbrugspapir. De er også netop begyndt at udfase plastik i deres forsendelser.

 

Tilbehør til Nonomo slyngevugger

Nonomo har i mere end 10 år produceret slyngevugger. Siden er både flotte stativer, karmbeslag og andet tilbehør kommet til. I 2021 kom den nyeste tilføjelse, nemlig en slyngevugge motor. Vuggemotoren kan indstilles både på tid og intensitet.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere