GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Müsli

Müsli by Green Cotton, er et brand som blev oprettet i 2015 under firmaet Novotex. Siden 1980’erne har sidstnævnte arbejdet med miljøvenlige tekstiler, og skønne produkter til de skandinaviske børneværelser. Her på siden finder du et udvalg af bl.a. barnevognskæder, uroer både med og uden lyd og søde bamser fra Müsli by Green Cotton.

Økologiske produkter til børneværelset

Firmaet bag Müsli by Green Cotton har altid arbejdet for at gøre tekstilindustrien mere miljøbevidst og har været pionerer på området siden de startede op i starten af 80’erne. De har bl.a. vundet priser for deres arbejde med at dyrke den første uafhængigt certificerede økologiske bomuld og derefter produceret en t-shirt af det. Dette var banebrydende tilbage i 1991, men det er også et tegn på den miljøbevidsthed der er en stor del af brandet Müsli. Mange af produkterne er Oeko-tex certificeret og hele mærket er GOTS certificeret.

 

Børneprodukter til aktive børn

Tanken bag produkterne fra Müsli er at lave produkter som kan tåle børnenes aktive og sjove lege, som er en del af deres udvikling. Ord som æstetik og harmoni er vigtige i deres designs som også er skabt med den skandinaviske familie for øje, f.eks. hvad angår farverne som er til stede uden at løbe med alt opmærksomheden.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere