GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Love Radius

Love Radius er en fransk familiedrevet virksomhed, som frem til 2021 gik under navnet Je Porte Mon Bébé (’Jeg bærer min baby’). Siden 2005 har de arbejdet for at gøre babybæring til en naturlig del af familielivet i hele verden. Det hele startede da stifterne, efter at være blevet forældre for første gang, selv fik en vikle i gave. Herunder finder du vores udvalg af både bæretøj, bæreseler og strækvikler fra Love Radius.

Kvalitet og luksus

Viklerne fra Love Radius er ikke som så mange andre vikler. De har en speciel vævning som er patenteret og giver viklerne en helt særlig støtte som mærket er kendt for. Den særlige vævning og kraftige kvalitet er også en af grundene til at strækviklen fra Love Radius, modsat andre strækvikler, kan bruges til rygbæring.

 

PhysioCarrier

Bæreselen PhysioCarrier er anderledes fra andre bæreseler, da den har særlige sidestropper som kan spændes ind så bæreselen kan tilpasses fuldstændig til dig og dit barn. Derfor er den også god hvis du ønsker at bære dit barn i bæresele, allerede fra det er nyfødt (3,5 kg). For at bruge bæreselen til den nyfødte, skal du også have spædbarnspakken, som består af en pude og en særlig nakkestøtte, som sikrer at dit barn kan sidde ergonomisk korrekt.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere