GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

LennyLamb

LennyLamb er et polsk familiefirma ejet af et søskendepar og deres mænd. Samlet har de 8 børn, så de kender alt til at bruge vikler og andet bæreudstyr. Her finder du et stort udvalg af bl.a. fastvikler, vikletai og onbuhimoer, som både kendetegnes ved god kvalitet og gode priser.

Kvalitetsvikler i flot design

Søstrene bag LennyLamb er selv garvede mødre og ved derfor, at der bestemt ikke behøves at gås på kompromis med kvalitet, materiale og design, når en slynge skal bindes om maven. Særligt kvaliteten og de farverige, smukke mønstre ligger stifterne nært. Når du selv skal finde og investere i din første vikle så skal du også have både kvalitet og design i tankerne. Husk at du (forhåbentlig!) kommer til at bruge din vikle eller slynge rigtig meget, og derfor selv skal kigge på den ofte. Et stort udvalg af designs, som du finder her på webshoppen er derfor en stor fordel, når du skal finde den helt rigtige vikle.

Find den rigtige vikle eller slynge her

Vi har et stort udvalg af forskelligt bæreudstyr både fra LennyLamb og mange andre mærker. Du kan læse mere både om størrelser på fastvikler og hvorfor en vikletai er et godt valg til dig der vakler mellem om du skal have en vikle eller en bæresele.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere