1 - 2 dages levering, vi sender hver dag
GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Mandag-onsdag-fredag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

LarsenDanmark

Eventyret om en dansk mand ved navn Larsen, der en dag fik nok af al den plastik vi bruger i dag, og gjorde det til sit mål, at skabe en eventyrlig legetøjsverden af træ. 

Larsen Danmark har siden 1980 designet og produceret trælegetøj i høj kvalitet. Legetøjet fra Larsen Danmark er ikke masseproduceret på en fabrik, men alt legetøj er håndlavet og håndmalet - selvfølgelig med giftfri maling. Legetøjet fra Larsen Danmark følger de normer der er for CE mærket.

 

Eventyr for alle

Vi kender vist alle de gode gamle eventyr. Både kunsteventyrene af H.C. Andersen som fyrtøjet og prinsessen på ærten  og folkeeventyr som Hans og Gretherødhætte og Guldlok.

Både kunsteventyrene og folkeeventyrene er en del af Larsens eventyrlige univers.

Produkterne fra Larsen Danmark er bordteatre. Fine trækasser der hver især rummer et eventyr udformet i skønne træfigurer. 

Bordteatrene kan bruges på mange forskellige måder. De lægger selvfølgelig op til at børn og voksne kan fortælle og spille eventyrene for hinanden. At finde på nye historier og eventyr med figurene, at lege med dem, stable dem eller måske lade dem pynte på reolen er også oplagt. 

Trækasserne som puslespillene ligger i er virkelig fine, og egner sig perfekt som en gave.

 

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere