GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Gymnic

Gymnic siger "the way to move". Gymnic er et Italiensk firma, der producerer produkter og legetøj med henblik på bevægelse, motorisk udvikling og at styrke kroppen.

Gymnic laver træningsudstyr og legetøj i PVC (vinyl), der er fri for BPA, Fftalater og Latex. Ud over den høje standard til materialer er Gymnic også bevidste om deres aftryk på miljøet. Produktionen af produkterne generere ingen luftforurening, og næsten alt produkter er 100 % genanvendelige.

 

 

 

 

Rody, Gyffy og Raffy

Måske kender du ikke lige navnene, men du er helt sikkert før stødt på en af de tre venner.

Rody er den klassiske hoppehest, som er et hit hos alle børn. Hesten i rød eller blå som barnet kan hoppe afsted på. Hoppehesten Rody, giraffen Gyffy og kaninen Raffy kombinerer leg, sjov og bevægelse på en gang. At hoppe på hoppedyr styrker både balancen, koordination og muskler og led.

Hoppebolde

Fra Gymnic har vi også de klassiske hoppebolde med håndtag. Hoppeboldene findes i 3 farver, der hver repræsenterer en størrelse.

Gul fra 5 år.

Rød fra 7 år.

Blå fra 9 år.

Hoppeboldene er ligesom hoppehestene også med til at styrke balance, koordination og muskler og led. Og så giver en tur på bolden også god motion og mulighed for sved på panden.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere