GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Gonge

Gonge er ikke til at komme udenom, når man snakker motorisk og udviklende leg. I mere end 50 år har det danske firma produceret godt legetøj, som hjælper til børns motoriske, kognitive og sociale færdigheder, hvorfor det også er meget populært i vuggestuer og børnehaver. Legetøjet fra Gonge er af en virkelig høj kvalitet og det er derfor noget der er rigtig mange timers sjov motorisk leg i for børnene. Rigtig meget af legetøjet fra Gonge kan bruges sammen, så der f.eks kan bygges en sjov forhindringsbane.

Træn motorik og koordination

Mini toppen og River stones er to af vores bedst sælgende produkter fra Gonge, og det forstår jeg godt, da de begge kan bruges fra børnene er helt små til skoleanderen. Derudover styrkes den grundlæggende balance og motorik hos barnet, når de leger med disse.
Hvis der skal være mere fokus på samarbejde, er en faldskærmen rigtig god. Den fås både i en stor (3,5 m) og en lille (1,75 m) version. Faldskærmene træner koordinationen og koncentrationen og jeg kender ingen børn eller voksne, som ikke synes det er et rigtig sjovt legetøj.
Sansemotorikken og koncentrationsevnen styrkes med de populære føleskiver, som findes i to versioner.

Fantasifuld fiskeleg

Serien med fiskestænger og fisk i flere udgaver er legetøj som kan bruges på mange måder og i lang tid! Kun fantasien sætter grænser. De store fisk kan bruges både til at gå på, men de kan også kombineres med øsknerne, så de kan fiskes op med fiskestangen. Fiskelegen kan f.eks kombineres med en skattejagt hvor præmien eller skatten er gemt i en af fiskene med magneter.

Leg til alle aldre

Gonge laver legetøj der passer til alle aldre. Minitop til de mindste og føleskiver til de største. Uanset om du vil styrke koordinationsevnen, motorikken, balancen eller de sociale færdigheder hos dit barn, så får du dine ønsker opfyldt her.

Bruges også af institutioner

Det siger noget om kvaliteten af legetøjet fra Gonge, at det er populært blandt institutioner i hele landet. Mange børn kan bruge timevis på at balancere rundt på trædestenene,  lege med ærteposer eller lege koordinationen frem med aktivitetsringe.
Ligegyldigt om der skal leges med en gruppe eller alene, så er der fantastisk legeværdi i legetøjet fra Gonge.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere