GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Designed Learning

Bag det danske brand Designed Learning står Helene, Louise og grafisk designer Christina. Sammen har de en mission om at inspirere børnefamilier til nærvær og kvalitetstid. Det gør de her med tre flotte vendbare plakater, som inspirerer til både leg og læring for børnefamilien. De vendbare plakater har hvert et tema, som der illustreret flot på den ene side af plakaten, og uddybet med sjov, lærerig og nyttig information på den anden side. Til hver plakat hører også et 5-i-1 kortspil med både vendespil og snakkekort. Det giver værdi for hele familien.

Familieekspert er ambassadør

Plakaterne og de medfølgende kortspil har en faglighed bag sig. Børne- og familieeksperten Rikke Winckler er nemlig ambassadør for Designed Learning. Initiativtagerne Helene og Louise har selv små børn, så de ved som så mange andre småbørnsfamilier, også at det der med nærvær og kvalitetstid ikke altid er så ligetil i en travl hverdag. Det er også med det i tankerne at plakater og kortspil er udviklet = her er noget i aktivt kan være sammen om, mens I styrker familierelationen.

Til pynt og til læring

Designed Learning fokuserer ikke kun på børnene, de vil også have forældrene med. Derfor har plakaterne et enkelt design, som kan få sin plads, der hvor samtalen vil udfolde sig bedst, uanset om det er ved spisebordet i stuen, eller et helt andet sted.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere