GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

COLOURS BY CPH

Som navnet antyder er Colours by CPH et dansk forlag. De har eksisteret siden 2014 og arbejder med malebøger og lærerige bøger. Her finder du altså både helt almindelige malebøger, hvor der skal farvelægges på livet løs, men også bøger med opgaver som kan hjælpe dit barn med at lære at tælle på en sjov måde. Hvor mange vinbjergsnegle kan I finde og hvad er den hurtigste vej gennem labyrinten?

Lærerige opgavebøger

Du finder flere forskellige opgavebøger fra Colours by CPH her. Lær med labyrinter-bøgerne om menneskekroppen eller solsystemet, blander små sjove og lærerige tekster, med flot illustrerede og gennemtænkte labyrinter. I Kig-find-tæl bøgerne har hver side en række ting dit barn skal finde og tælle sammen for at løse opgaven på siden. Det er en rigtig fin måde at øve sig på at lægge tal sammen. Jeg lærer at/om-bøgerne har også sjove opgaver og er flot illustreret og kan bruges til at snakke om verden omkring os.

 

FSC- og svanemærkede malebøger

Flere af tegne- og opgavebøgerne fra Colours by CPH er både FSC mærkede og svanemærkede. Svanemærket betyder at der ingen miljø- eller sundhedsfarlige kemikalier er brugt i trykkeprocessen. FSC mærket betyder at papiret er lavet af træer som er fældet fra en bæredygtig skov.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere