GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

By lille vilde

Smukke og lækre produkter i rolige farver og skønne nuancer. Med små detaljer fra naturens verden har produkterne et touch af natur. Harmoni og æstetik det er det, der kendetegner produkterne fra By lille Vilde.

Alle produkterne fra Lille Vilde er lavet i bæredygtige og slidstærke materialer. Her er tænkt på både miljøet og levetiden på produkterne. Tingene skal kunne holde til noget, så vi ikke hele tiden skal ud og købe nyt.

Vores produkter fra Lille Vilde er primært i silikone. Det gælder både vores hagesmække, sugerør, service og legemåtter. Silikonen i produkterne  der skal bruges til mad, er selvfølgelig fødevaregodkendt. Derudover er Silikonen meget slidstæk.

 

 

By lille vilde blev startet i 2014 og siden 2017 har Ditte, en mor til to, kørt brandet videre. Ditte har en baggrund som gartner, hvilke også skinner igennem i Lille Vildes produkter. De forskellige designs har alle et udspring i naturen. Det gælder både farver, materialer, former og mønstre. 

Visionen for Lille vilde er bla. at give forbrugerne en god og nem mulighed for at købe gode og bæredygtige produkter. Derfor bruger de materialer som silikone, naturgummi og PU(vegansklæder) i deres produkter.

Flere af Lille Vildes produkter har flere funktioner, og kan bruges til forskellige ting. F.eks kan dækkeservietten bruges både ved spisning, men også til leg, kreativesysler eller som bageunderlag. Deres gulvmåtte kan ligeledes anvendes som legetæppe, stoleunderlag eller yogamåtte.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere