GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

BS BuitenSpeel

Her får du legetøj som er meget velegnet til udendørs brug. Det er aktivt legetøj som bidrager til børnenes udvikling.
Her er legetøj både for store og små børn, samtidig med at det er leg som voksne har lyst til at deltage i. Legetøjet samler elementer af kendte lege, og giver dem et løft med farver og nye elementer som gør dem opdaterede og ekstra sjove at kaste sig over.

Spillene fra BS BuitenSpeel er nemme at gå til, og alle har de elementer af læring i sig. Motorikken styrkes både når der skal væltes dåser, fanges haler eller balanceres med fugle eller æg. Det er ikke udendørsleg der kræver meget plads og flere af legene kan leges alene såvel som sammen med andre.

 

Fakta om BS BuitenSpeel

Kvalitet og originalitet er bestemt ord man får lyst til at hæfte på produkterne. Det hollandske firma lægger op til fællesskab, sjov leg med læring og bevægelse med deres kreative, farverige og robuste produkter. Firmaet har eksisteret i mere end 10 år, og gør en dyd af at producere legetøj som aktiverer børnene, uden brug af tablets og smartphones. De har en simpel og vigtig mission: At sprede glæden ved leg til børn i hele verden! Dét er da noget man kan støtte op om.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere