GRATIS FRAGT Køb over 799,- KUN kr. 29 til Pakkeshop
30 DAGES RETURRET På alle køb
KUNDESERVICE 28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Motorik øvelser med baby - fra ryg til mave

af Trine d. 28-05-2019 10:32
$images[i]->getDescription()|escape
$images[i]->getDescription()|escape
$images[i]->getDescription()|escape

Hvordan får man baby fra ryg til mave?

Det kan nogen gange virke lige uoverskueligt at træne motorik med baby. Vi har alle fået fortalt tusindevis af gange at de skal træne nakkemuskler ved at ligge på maven. Men hvad med alt det andet? Og hvordan kommer baby egentlig selv om på maven?

Når vi snakker motorik med en lille baby er der ikke så mange hjælpemidler og redskaber, eller legetøj, at bruge, som der er til de lidt større børn. Det behøves heller ikke, så gør dig selv en tjeneste og lad være med at købe dig fattig i alverdens remedier.

Den bedste ryg til mave øvelse med baby, er som vist her i videoen nedenfor. Tag fat i babys ben og drej dem forsigtigt, så din baby får fornemmelsen af at vende sig om på maven. Når baby selv begynder at vende sig, er det nemlig benene de skal bruge - og det er tit der den halter for dem. For at få baby tilbage igen, fra mave til ryg øvelse, skal du forsigtigt tage fat i babys arm fra modsat side (som vist i videoen) og trække forsigtigt. Det er igen med til at styrke babys fornemmelse af hvordan de ruller rundt selv.

Styrk babys styrke i nakken

For at styrke babys nakkemuskler er der gode råd at hente. Det vigstigste er at holde baby stimuleret, så baby synes det er sjovt at ligge på maven. Legetøj til baby kan gøre dem nysgerrige og gerne med lidt afstand til dem, så de ikke opgiver at ligge på maven når de har fået legetøjet i hånden.

Vil baby ikke ligge på maven og har brug for hjælp til at få styrket nakkemusklerne? En sanserulle er et rigtigt godt redskab til at få baby til at have en fest med at ligge på maven. Du kan også finde andre gode motorikredskaber her.

Kurven er tom