GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Bex Sport

Det Svenske brand Bex Sport har været længe været repræsenteret her på shoppen. Her finder du gode spil til den aktive leg udendørs, både bat til rundbold, det populære kongespil og et kombineret bordcurling og shuffleboard spil. Vi forhandler hovedsageligt produkter fra Bex Sport i træ. Det betyder produkter med stærk holdbarhed, som kan tåle at blive leget med både af børn og voksne.

Leg for alle aldre

Spillene du finder her fra Bex Sport er alle kendetegnet ved at være velkendte spil, som hele familien kan samles om. De inviterer til bevægelse og samværd i omgivelser der af og til kræver lidt mere plads end de fleste haver kan tilbyde. Derfor er det ideelt at kigge mod Bex Sport når i skal i sommerhus eller ud i en lokal park. Dog er der også spil der er mindre pladskrævende som f.eks stigegolf.

 

Et nik til miljøet

Bex Sport fokuserer ikke kun på sjove udendørsspil til familien. Hensynet til miljøet er også tænkt ind i deres produktion. Det betyder bl.a. at der plantes nyt træ, når noget fældes, og at der samtidig arbejdes for at minimere mængden af restprodukt, så ingen resurcer går til spilde. Bex sport ved nemlig at denne tilgang til produktionen kommer både dem selv, deres kunder, og naturen til gode.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere