GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Babiage

Siden 2002 har firmaet Babiage stået bag de populære DooDoo sansebamser. Bamserne har udtagelige lydafspillere som beroliger barnet med livmoder-/hjertelyd, hvilket gør dem velegnede til nyfødte. Den velkendte lyd fra da de stadig lå i maven, hjælper med bedre og mindre forstyrret søvn, både til forældre og baby. Bamserne er produceret i Belgien.

Familiens bedste ven

Tryghed er en kæmpe faktor for børns søvn, derfor er de velkendte lyde fra livmoderen rigtig gode. Lydafspilleren kan sættes til livmoder-/hjertelyd eller en vuggevise. Den starter når barnet græder eller bevæger sig uroligt og efter lidt tid stopper lyden igen.
For at skabe endnu mere tryghed til barnet kan forældrene sørge for at have bamsen tæt på sig, så deres duft sætter sig i den.

Legetøj og måske specielt bamser der er med i sengen kan nemt gå hen og få brug for en tur i vaskemaskinen. Alle bamserne fra Babiage kan vaskes og tørretumbles.

Med gode funktioner for både børn og forældre, har sansebamserne alle forudsætninger for at blive en trofast ven i mange år.

 

Produceret i Europa

Firmaet bag bamserne, Babiage, har hovedsæde i Belgien, og får også produceret deres produkter der.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere